Krásne vianočné šperky pre ženu - inšpirácie

Šperk ako darček pre ženu pod vianočný stromček 🎄 je skvelý nápad. Šperky na Vianoce sú niečo, o čom sníva každá žena a dievča. Nezáleží na tom, či hľadáte darček pre svoju mamu, manželku, dcéru alebo babičku - každá sa poteší, ak jej darujete šperk na Vianoce.

Hľadáte tip na vianočný darček ? Nezabúdajte, že každá z dám sa rada cíti ako princezná a vianočný darček by nemal byť praktický, ale krásny. Ak chcete urobiť vianočný darček skutočným potešením ženám, ktoré sú vášmu srdcu najbližšie, darujte im jedinečné šperky.

Perfektný darček na vianočný stromček pre vasu dcéru - aký darček vybrať pre malú princeznú? 🎄

Dokonalý vianočný darček pre vašu dcéru by mal byť výnimočný – rovnako ako puto, ktoré vás spája. Ak chcete, aby sa vaša dcéra cítila na Štedrý večer ako skutočná princezná, darujte jej strieborné šperky. Pre pár rokov voľte skromné ​​strieborné napichovacie náušnice malej veľkosti. Môžete si vybrať klasické malé paličky s kubickými zirkónmi alebo farebné rozprávkové postavičky. Ak sú to prvé náušničky pre vašu dcérku, voľte čisté striebro alebo chirurgickú oceľ, ktoré nespôsobujú alergie. Ak chcete, aby darček slúžil vašej dcérke dlhé roky, určite zvoľte univerzálny vzor s už spomínanými kubickými zirkónmi, drobnými perličkami či iným drahým kameňom. Takýto vianočný darček poteší aj niekoľkoročného dieťatka viac ako hračka či počítačová hra.

Šperky sú tiež perfektným vianočným darčekom pre dospievajúce dievča. Tínedžerka je dospievajúca žena, ktorú určite poteší taký ženský darček, akým je šperk. Je to tiež vianočný darček - istá vec, pretože je ťažké držať krok so záujmami tínedžera. Ak vaša dospievajúca dcéra ešte nenosí šperky, takýto vianočný darček ju určite prekvapí a bude sa cítiť ocenená a „dospelá“. Pre dievčatá, ktoré milujú šperky už od malička, je hviezda skvelou príležitosťou na zveľadenie zbierky šperkov. Ako vianočný darček pre tínedžera si môžete vybrať náramok, prívesok, náušnice s kubickým zirkónom alebo s drahým kameňom. Ak svojej dcére darujete na Vianoce strieborný šperk, môžete si byť istý, že to bude jeden z najdôležitejších darčekov v jej živote (bez ohľadu na to, koľko má rokov).

Darček pre dievča alebo manželku

Ženy milujú šperky, najmä tie, ktoré dostávajú od svojich milovaných mužov. Preto sú šperky tým najlepším a vždy dokonalým vianočným darčekom pre manželku či priateľku. Ak váš drahý nosí strieborné šperky, vyberte si strieborné šperky ako vianočný darček. Pre ženu, ktorá miluje zlaté šperky, vyberte darček z tohto drahého kovu. Svojej žene alebo snúbenici môžete darovať prsteň, ktorý vašej milovanej urobí radosť a pripomenie jej váš zásnubný deň. Navyše, milovaný prsteň pre ženu je oveľa dôležitejší ako ten, ktorý si kúpi sama.

Ak vaša milovaná nenosí prstene – napríklad kvôli povahe svojej profesionálnej práce alebo jednoducho prstene nerada nosí – môžete jej darovať očarujúce strieborné náušnice, náhrdelník alebo náramok. Aj keď má vaša milovaná už plnú škatuľku šperkov, neprestávajte jej dávať drobnosti – ženy predsa šperky milujú a nikdy ich nemajú príliš veľa.

Pri výbere šperku na vianočný darček pre milovanú sa skúste trafiť do jej vkusu. Vyberte si vychytávku s podobným štýlom ako šperky, ktoré už nosí. Ak chcete vydarený vianočný darček, nenúťte svoju milovanú robiť niečo, čo sa jej nepáči. Fanúšik jemných a skromných šperkov zrejme nebude milovať veľké masívne doplnky, ak ich nebude nosiť a naopak. Pamätajte, že šperky na vianočný darček by mali v prvom rade osloviť toho, koho obdarúvate.

V našej predajni nájdete široký výber nádherných strieborných a zlatých šperkov, ktoré budú nezabudnuteľným vianočným darčekom pre každú ženu. Pozrite si našu kolekciu krásnych strieborných prsteňov alebo nádherných náušníc, ktoré potešia svojim leskom. Nemôžeme tu však nespomenúť podmanivé náramky a vždy vhodné ako darček k očarujúcim strieborným príveskom.

Krásny darček pre mamu a babičku🎄

Namiesto kúpy drobností, inej šatky či rukavíc ako darčeku pre mamu či babičku, zvoľte radšej krásne šperky. Obdarovaním týchto absolútne jedinečných žien vo svojom živote krásnym šperkom im ukážete, aké sú pre vás dôležité. Ideálnym vianočným darčekom pre mamu je náramok alebo prívesok. Babičku určite poteší štýlová brošňa, ktorú si môže pripnúť na akúkoľvek blúzku, sako alebo aj kabát.

Aký starový darčekový šperk vybrať? 🎄

  • Strieborné alebo zlaté šperky, hladké alebo s kamienkami? Neviete aký šperk vybrať na vianočný stromček? Pri nákupe darčekov pod stromček sa riaďte osvedčenými pravidlami. Mladé ženy s hladkou pokožkou vyzerajú najkrajšie v šperkoch s diamantmi, kubickými zirkónmi a skalnými kryštálmi. Takýto šperk môžete darovať svojej dcére, manželke či priateľke na Vianoce. Pre mamu a starú mamu vyberte drahokamy, ktoré majú najradšej, alebo tie, ktoré zodpovedajú ich povahovým črtám. Farebné očká v brošni alebo prívesku môžu ladiť alebo kontrastovať s farbou očí.
  • Neviete, aké drahé kamene má rada vaša mama alebo stará mama? Nevadí, určite poznáte ich obľúbenú farbu. V tomto prípade môže byť farba kameňa v brošni alebo náramku zladená s farbou kameňa. Šperky vo vašej obľúbenej farbe ich určite potešia.
  • Ďalšou ponukou sú šperky šité na mieru podľa charakteru a osobnosti niekoho, koho darujete, alebo podľa vášho znamenia zverokruhu. Pre úplne špeciálneho človeka si môžete vybrať súpravu šperkov, ktorá obsahuje náušnice, prívesok a prsteň alebo náramok. Aj takéto exkluzívne šperky sú dôkazom toho, ako je vám tento človek drahý.
  • Ak kupujete náramok, nezabudnite, že voľné náramky, retiazkové alebo šnúrkové náramky vyhovujú mladým dievčatám a ženám. Pre trochu staršie dámy vyberáme pevné a masívne náramky.
  • Správne vybraný šperk na vianočný darček nie je všetko – nezabúdajte ani na vhodné balenie takéhoto darčeka. V dobrých klenotníctvach je každá maličkosť krásne zabalená. Šperk v krásnej krabičke pôsobí väčším dojmom a pekne zabalený darček ešte viac poteší!